Workshops & Kinderfeestjes

Mobiele Kaarsenmakerij VET! biedt dagelijks workshops en kinderfeestjes aan voor groepen van minimaal 20 personen. Wij komen in overleg, op elke gewenste buitenlocatie (binnen een straal van 50 kilometer vanaf Epe). De duur van het kaarsen maken is afhankelijk van het aantal personen en de keuze van de kaars, gemiddeld zijn we een kleine 1,5 uur bezig.

Deze kaarsen kunt u maken:

Dinerkaars

We maken 2 rechte kaarsen aan 1 lont. De kaarsen kunnen recht gehouden worden of je kan er zelf (met hulp indien gewenst) een draai aangeven. De kaarsen kunnen na het vormen worden gekleurd waarna ze helemaal af zijn. Hou er rekening mee dat deze kaarsen iets meer geduld vragen omdat tussen elke dompelbeurt een minuut gewacht moet worden.

Prijs: € 8,- p.p.

Sprookjeskaars

De sprookjeskaars is dé favoriet bij kinderfeestjes! Deze kaarsen hebben een fakkellont en bamboestok waardoor ze uitermate geschikt zijn als fakkel buiten. Ook kan de stok eruit gehaald worden en kan de kaars op een mooi gedecoreerde schaal geplaatst worden.

Prijs:  €10,- p.p.

Fakkel

Een fakkel wordt gemaakt aan een bamboestok. Er zit fakkellont in, waardoor hij een mooi plekje verdiend in de tuin of misschien wel op de camping!

Prijs:  €10,- p.p.

Baby Sprookjeskaars

Dit is de kleinere versie van de sprookjeskaars. Deze kaars is uitsluitend te boeken voor groepen vanaf 40 personen.

Prijs:  €5,50 p.p.

+ Reiskosten bedragen €0,45 per km (buiten de gemeente Epe)